Denne sjokolademoussen kan du spise til frokost, middag og kvelds med god samvittighet, - og den smaker nyydelig (jeg lover!)
Den inneholder ikke sukker, stivelse eller noe annet du helst ikke bør spise til frokost, middag og kvelds, - derimot inneholder den masse av det du helst bør få i deg mer av (bonus!!). Jeg har selv spist dette til både frokost og kveldsmat mang en gang (og spesielt under masteroppgave innspurten, da man ofte trenger litt ekstra motivasjon, i tillegg til kjapp og mettende mat!:) Blant annet inneholder den masse avocado (navnet røpet det kanskje??), som inneholder masse sundt fett som er bra for både hud, hår og hukommelse (!).
This is what you need (1 porsjon):
2 avocado (modne)
0,5 dl vann
8 dadler (stenfrie)
2 ss kakao pulver (minst 70 % kakao)
2 ss agavesirup (eller liknende)
(en liten nype vailjepulver hvis ønskelig)
This is what you do:
Mos avocado, sirup og dadler sammen med en stavmikser og tilsett akkurat passe med vann for å få det hele til en jevn konsistens. Tilsett kakao og evnt. vaniljepulver og bland til moussen får en jevn mørk sjokoladefarge. Sett til kjøling i minst 2 timer (jo lenger den står til kjøling, jo bedre smaker den!), til den får det riktige "mousse-konsistensen". Nytes kald!
Sjokolademoussen er veldig mektig, og hvis du ikke orker alt på en gang kan den (med fordel!) stå natten over, da den smaker desto bedre etter et halvt døgn i kjøleskapet!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar