tirsdag 21. oktober 2014

Sushi: How To

En lyn-guide i Sushi-Making at home:
(Det er enklere enn du tror!)

 
Fordel ris og ønsket innhold på 3/4 av rullematten (dekk med plastfolie dersom du ikke bruker Maki-papir). Fordel innholdet langs den nærmeste kanten av rullematten.

 
Fold matten over 2/3, trykk sammen til en rull. Fold fingrene over rullen og hold jevnt trykk på matten mens du ruller gjennom (se bildet).

 
Hvis du ikke bruker maki-papir: Ha rullen over på en tallerken og rull i sesamfrø til risen er dekket og rullen ikke kleber seg til tallerkenen lenger.


Kutt opp rullen i biter på ca 1,5-2 cm tykkelse. Bruk en skarp, fuktig kniv og skyll den ofte for å unngå at ris klebrer seg til kniven og gjør det vanskelig å kutte fine biter.

Viola!

#sushi #sushiguide #howto #mat #maki #laks #avocado #hverdag #blogg #tips

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar